Hvordan laste ned kart til Garmin GPS

16. september 2023

Kanskje du trenger kart over et jaktområde, til hundesporing eller av DNT’s ruter og hytter? Hva enn formålet ditt med kartet er, har vi en universal løsning for å laste ned kart til din Garmin GPS!

Kart til Garmin GPS - kjøp eller prøv gratis

Det å laste ned og installere kart til GPS kan variere ettersom hvor du kjøper kartet fra. Kartmannen har gjort denne prosessen så enkel som mulig - enten du vil teste ut tjenesten først eller kjøpe kart over et større område.

Vi tilbyr turkart til Garmin GPSer over disse områdene:

Hos oss kan du enten kjøpe et kart eller prøve det gratis - både til Garmin GPS og flere ulike Garmin-klokker. Kjøper du et kart, vil du få en lisenskode som kan brukes til å laste ned kartet. Om du vil aktivere det nå eller på et senere tidspunkt, er helt opp til deg. Ønsker du å prøve et gratis kart i første omgang, kan du velge kart over én kommune. Du velger først kart, for så å trykke “Last ned.”

Hvordan legge inn kart på Garmin GPS?

Uavhengig av hvilken Garmin GPS du har - om det er Garmin Astro 320 eller noe annet - er prosessen med å legge inn kartet helt lik. Kartmannen støtter de fleste modellene, men for å være helt sikker anbefaler vi deg å ta en titt på oversikten av modeller som støttes.

Steg for steg hvordan du legger inn kart på din Garmin GPS:

  1. Start med å laste ned installasjonsverktøyet - kartet installeres automatisk til Basecamp og Garmin GPSer
  2. Installer og start programmet
  3. Koble din GPS eller klokke via USB til din PC eller Mac
  4. Velg kartet du ønsker - hvis du velger et kart som krever lisenskode vil du bli bedt om å skrive inn den
  5. Du får opp et valg om hvilke enheter du vil installere kartet til - velg den enheten som dukker opp
  6. Kartet lastes ned til PC og så videre til GPS
  7. Når kartet er overført til GPS, velg å løs ut enheten før du kobler den fra PC/Mac
  8. Start GPS og kartet skal komme frem automatisk - dersom det ikke kommer opp, må kartet aktiveres i GPS (se bruksanvisningen til GPS for dette)
Oppsummering

Trenger du hjelp? Sjekk gjerne ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg i gang med kart-installasjon på din Garmin GPS!